Ahu Tuğba'nın cenazesiyle ilgili yeni gelişme

Ahu Tuğba'nın cenazesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kızı Anjelik Calvin, annesi Ahu Tuğba'nın otopsisinin yapılacağını ve Türkiye'ye defnedileceğini belirtti.

Bu ayın başında hayata gözlerini yuman Ahu Tuğba'nın cenazesinin Türkiye'ye getirilmesi bekleniyordu ancak yerel polis, sanatçının ölümünü şüpheli bulunca süreç durdurulmuştu.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre inceleme başlatılan ölüm olayıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve bunu, Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin açıkladı.

AHU TUĞBA OTOPSİYE ALINACAK

Anjelik Calvin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Otopsi kararı nihayet alındı. Polis müfettişi 2 hafta önce yapması gerekeni şimdi yapıyor. İlgili müfettişin yöneticilerine e-mail atılınca dönüş yapıldı ve 'Anneni otopsiye alıyoruz' dediler. Annemin bedenini çürüttüler. Zorluklara rağmen naaşı çok sevdiği Türkiye'de, sevenleri ve dostlarının omuzunda toprağa verilecek."

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"