Ahu Yağtu'nun kalbinde yeni bir erkek mi var?

Komedyen Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, geçtiğimiz gece Beyoğlu'nda bulunan bir mekandan çıkarken görüntülendi. Mekanda bir erkek arkadaşı ile samimi bir şekilde eğlenen Yağtu, kapıda basın mensuplarının olduğunu öğrenince mekanın önüne taksi çağırdı.

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Cem Yılmaz ile olan nafaka problemi, Selen Görgüzel'in nafaka alan kadın açıklamaları, Gülşen'in tutuklanması ve yanındaki erkek arkadaşı ile samimi bir şekilde eğlenmesi sorularının hiçbirine cevap vermeden erkek arkadaşı ile birlikte taksiye binip uzaklaştı.



Ahu Yağtu ve yanındaki olgun erkeğin gazetecileri karşısında görünce keyfi kaçtı.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"