Akhisar Fatih'e Duacı!

Yeşil-siyahlılar, Antalyaspor karşısında bir puana şükretti...

Yeni Asır'dan Halil Kiraz'ın haberine göre Süper Lig'de üç haftadır kazanamayan Akhisar, deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Akhisar kalecisi Fatih, yaptığı kurtarışlarla alınan 1 puanda büyük etkisi oldu. Maça iki takım da temkinli başladı. 12. dakikada Serdar Özkan'ın pasında Zeki gelişine sert vurdu, kaleci Fatih iki hamlede topun sahibi oldu. Topla buluşan Rodallega dönerek vuruşunu yaptı, top az farkla auta çıktı. 23'te Deniz ceza sahası içinde Zeki'ye bıraktı, Zeki'nin vuruşunda kaleci Fatih başarılıydı. 24'te Danilo içeri çevirdi, Charles'in şutunu Fatih kornere çeldi. 37'de Motta'nın sol kanattan ortasında, Celustka'nın vuruşunda Fatih çıkardı. 41'de ani gelişen Akigo atağında Rodallega boş pozisyonundaki Sami'ye çıkardı, Sami'nin vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı. 64'te Zeki'nin Lopes'i düşürmesiyle kazanılan serbest vuruşta Rodallega direkt kaleye vurdu köşeye giden topu son anda kaleci Fornezzi çıkardı. 76'da Serdar'ın ara pasında Deniz topa dokunamadı, Motta önünde kalan topa gelişine sert vurdu. Top az farkla üstten auta çıktı. 82'de Muğdat savunmanın hatasında topu kapıp şutunu çekti, kaleci Fornezzi son anda topu çeldi. Maç 0-0 bitti...

Teknik direktör Kafkas ideal 11'i yine bozmadı

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Antalyaspor karşısında da kadroyu bozmadı. Tecrübeli teknik adam, ligin 4. haftasında sahalarında Beşiktaş ile oynadıkları ve 2-0 yenildikleri maçta 11'de görev verdiği oyuncuları Antalyaspor önünde de oynattı.

Kalede Fatih görev yaparken, hücum hattında da yine Rodellega oynadı. Akhisar'da sakatlığı süren defans oyuncusu Douglao forma giyemedi.

Beşiktaş maçında olduğu gibi Antalyaspor karşısında da Douglao'nun yerinde Serdar görev yaptı. Teknik direktör Tolunay Kafkas, Beşiktaş maçında yedekler arasında görev verdiği Orhan'ı bu kez 18 kişilik kadroya dahil etmedi. Yerine Tolga'yı aldı. Ev sahibi ekip Antalyaspor'da ise sakatlığı bulunan Mbilla ile Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara sosyal medya üzerinden sert cevap veren dünyaca ünlü yıldız futbolcu Samuel Eto'o da yoktu. Karşılaşmaya ilgi de azdı. Akhisar Belediyespor'a da çok az sayıda taraftarı destek verdi.
Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu