'Aldatmak' dizisi sürpriz oyuncularla sete çıktı

Vahide Perçin'in hayat verdiği 'Güzide' karakterinin ailesini bir arada tutmak için verdiği mücadelenin ekrana geldiği "Aldatmak" ikinci sezonda heyecanı iyice artırıyor.

atv’nin, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Aldatmak’ dizisi izleyicilerin büyük ilgisiyle karşılaşan ilk sezonunun ardından yeni sezon için hazırlıkları tamamladı.


Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu ile genç kuşağın Feyza Sevil Güngör, Aras Aydın ve Caner Şahin gibi başarılı genç yıldızlarını buluşturan dizisinin yeni sezonuna Berkay Ateş’in yanı sıra bir flaş isim daha katıldı. 






Birsen Altuntaş'ın haberine göre 
İlayda Çevik “Aldatmak” dizisiyle anlaştı.




Tims&B Productions imzalı dizide güzel oyuncu “İpek” rolünü canlandıracak ve Sezai’nin (Ercan Kesal) kızı olarak seyirci karşısına çıkacak.





İlayda Çevik’in rolü için saç imajını da değiştirdiği öğrenildi.

Çiçek Dilligil’in çifte sevinci Belçim Bilgin'den sevgilisine aşk dolu bakışlar Hülya Avşar'dan olay sözler: "Benden sonra havası kalmadı!.." Hafsanur Sancaktutan ameliyata alındı! Çağla Şıkel, 2 bin 500 TL verip aç kaldı Gupse Özay ile Barış Arduç'u geren "Anneler Günü hediyesi" sorusu