Ali Ağaoğlu: "Tektaş rekoru damadımda"

İş adamı Ali Ağaoğlu, medyada çıkan tektaş haberleri hakkında yazılı bir açıklamada bulundu.

Sözcü'de yer alan habere göre yazılı basında gündeme gelen haber, Bülent Ersoy'un 1 milyon 700 bin lira değerindeki yüzüğünü gündeme getirmiş ve Ersoy’un “Beni bu yüzükle gömün” açıklamasına yer vermişti. Ali Ağaoğlu’nun kızının düğününde 3 milyona aldığı yüzüğü ona hediye ettiği böylelikle de Bülent Ersoy’un tektaş rekorunu kırdığı yazılmıştı.

ALİ AĞAOĞLU’NDAN YALANLAMA

Ağaoğlu, 3 milyon lira değerindeki tek taş yüzüğü kızı Sena'ya hediye ettiği haberiyle ilgili, “Söz konusu yüzüğü kızıma damadım Koray Kırcal ve Ailesi düğün hediyesi olarak aldı” dedi.

Ağaoğlu şunları söyledi: “Türkiye'nin en pahalı tek taş yüzüğün kızım Sena'ya hediye edildiği yazılıyor. O yüzüğü damadım Koray Kırcal ve Ailesi düğün hediyesi olarak kızıma taktılar. Geçen yıl medyada çok konuşulan düğün töreni sırasında çıkan haberlerde de damadımın hediyesi olduğu yazılmıştı zaten.”
Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu