Alişan sosyal medya hesabından sert çıktı: 'Bizi bitirdin'

Alişan, "Fenerbahçe'yi uçuracaksın diye destekledik, bizi bitirdin" dediği Fenerbahçe Kulübü başkanı Ali Koç'a sitem etti.

Alişan, Karagümrük beraberliği sonucu Fenerbahçeli taraftarın tepki gösterdiği  Koç'u sosyal medya hesabından topa tuttu.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 9 kişi oynayan VavaCars Fatih Karagümrük ile deplasmanda 1-1 berabere kalmasının ardından Başkan Ali Koç'a taraftarlar tepki gösterdi.

"Sen 4 senede bırak vizyonu bitirdin bizi bitirdin"

Tepki gösterenlerin arasına şarkıcı Alişan da katılarak sosyal medya hesabından, "Biz seni Fenerbahçe'yi uçuracaksın diye destekledik. Yeni bir vizyon getireceksin diye, en önemlisi şampiyon yapacaksın diye destekledik. Sen 4 senede bırak vizyonu bitirdin bizi bitirdin. Gerçekten güzel bir şey yapmak istiyorsan olmuyor, yapamıyoruz, beceremedik diyin ve istifa edin" dedi.

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde