Allan Hakko'nun çapkınlık turları sürüyor

Uzun süre aşk yaşadığı 'Survivor' güzeli Merve Oflaz'la aşkı kısa süre önce biten Allan Hakko, önceki gece sarışın bir güzelle Etiler'de bir mekana girerken görüntülendi.

Karşısında bir anda gazetecileri gören sevgililer, panikleyerek sağa sola kaçıştı. Sarışın güzel görüntü vermemek için yüzünü gizledi.

Yüzünü göstermemek için büyük çaba harcayan kadın, muhabirlerin soruları karşısında, "Lütfen çekmeyin. İstemiyorum" diyerek tepki gösterdi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Allan Hakko ise fırsattan istifade ederek sevgilisini bırakıp koşar adımlarla mekana kaçtı.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"