Altay bir ileri bir geri

Sezona 2’de 2 yaparak başlayan siyah-beyazlılar, daha sonra oynadığı 9 maçta üstü üste 2 galibiyet alamadı...

Yeni Asır'da yer alan habere göre 2. Lig Beyaz Grup'ta lig sonuncusu Silivrispor deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Altay hem liderliği ıskaladı, hem de istikrarı yine yakalayamadı.

Ligin ilk iki haftasında Zonguldak Kömür ve Kahramanmaraşspor'u yenerek 2'de 2 yapan siyah-beyazlılar, daha sonra oynadığı 9 karşılaşmada üst üste 2 galibiyet alamadı. Taraftarının önünde yenilgi yüzü görmeyen siyah beyazlılar, son 4 deplasmandan sadece 2 puan çıkarıp 10 puan bıraktı.

Teknik direktör Cüneyt Biçer, cumartesi günü 1 puan üstlerinde yer alan 22 puanlı lider Bandırmaspor ile İzmir'de oynayacakları kritik müsabaka öncesi takıma izin vermedi.

Zirvedeki Bandırma ile 8. sıradaki Bugsaş arasında sadece 4 puanlık fark olduğunu hatırlatan sportif direktör Özden Töraydın, "Sezon başında zor bir lig olacağını, 7-8 takımın zirve hesabı yapacağını söylemiştik. Taraftar ve camianın beklentisi büyük. Bazen eleştiri ve tepki alıyoruz, ancak bu lig böyle bir lig. İyi oynamıyoruz, fakat mücadele gücümüz arttı. Bu mücadeleyi 2-3 hafta daha sürdürürsek futbolumuz da düzelecek. Silivri'de alışık olmadığımız bir sahada oynadık. Hakem de kötüydü ancak bunlar bahane değil. Kazanmamız gerekiyordu. Şampiyon olmak istiyorsak deplasmanlarda da 3 puan almalıyız. Lig bize altın tepside fırsatlar sunuyor, bu fırsatları tepmemeliyiz. Birlik olursak her şeyin üstesinden geliriz" dedi.
Feraye Tanyolaç'a 'gecekondu kirası' davası! Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı