Altay kendini yaktı!

Şubat ayında 4’te 4 yapan İzmir ekibi, daha sonra oynadığı 6 maçta 5 puan aldı. Mart ayında zirve yarışı yapan ilk 8 takım içinde de sustu

Yeni Asır'dan Murat Arabacı'nın haberine göre TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Bandırmaspor beraberliğiyle liderliği devrettiği Gümüşhanespor'un 2 puan altına düşen Altay, ilkbaharda adeta çarpıldı.

İSTEDİĞİNİ ELDE EDEMEDİ

Şubat ayındaki son 4 maçta Nazilli (3-2), Niğde (1-0), Karagümrük (0-3) ve Selçuk'u (4-0) dize getirerek liderliğe yükselmeyi başaran siyah- beyazlılar, daha sonraki kötü performansıyla zirveyi Gümüşhane'ye teslim etti. Son 5 maçta tek galibiyetini son sıradaki Silivri'ye karşı alan Altay, deplasmanda Sakarya'ya 1-0 mağlup olurken, Kırklareli, Fethiye ve Bandırma'yla 1-1 berabere kaldı. İzmir ekibi, son 5 maçtaki puan tablosu içinde şampiyonluk ve Play-Off mücadelesi veren ilk 8 takım içinde en başarısızı oldu.

Altay, 8 takım içinde bu süreçte topladığı 6 puanla son sırada yer alırken, Sakarya ile Selçuk 12 puanla zirveye kuruldu.

İki takımı, Gümüşhanespor ve Bandırma 10'ar puanla izledi.
Nihal Candan'dan ses getirecek açıklamalar Seda Bakan'dan eşine akıl almaz tehdit! Serap Belovacıklı hangi ünlü siyasetçiyle evleniyor? 'Bihter' filminin setinde yaşanan olay aylar sonra ortaya çıktı Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı! Ani bir kararla boşanan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı bir araya geldi