Altınordu kilitlendi

Son üç sezon Play-Off’u ıskalayan İzmir ekibinin teknik patronu Hüseyin Eroğlu, “Bu sezon bu iş mutlaka bitecek” dedi.

Yeni Asır Gazetesi'nden Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Spor Toto 1. Lig'de son iki haftaya Play-Off hattında giren Altınordu'da teknik patron Hüseyin Eroğlu, son iki karşılaşmayı kazanarak mutlu sona ulaşmak istediklerini belirtti. Başarılı teknik adam, "Geçmiş yıllarda Play-Off'a kalmak bizim elimizde değildi. Alacağımız skorlar dışında rakiplerin maç sonuçları da lehimize göre bitmesi gerekiyordu. Ancak bu yıl öyle değil. Son iki maçımızı kazandığımız takdirde Play-Off'a adımızı yazdıracağız. Son 180 dakikada kendi kaderimizi kendimiz çizeceğiz. Bunu başaracak güce donanıma sahibiz" dedi. Kırmızı-lacivertliler geçen sezon kendi sahasına Boluspor'a 5-1'lik farklı bir skorla mağlup olmuştu.

BOLU'YU DÜŞÜNÜYOR

İzmir ekibi rakibini yenerek hem rövanşı almak istiyor, hem de ilk 6 yolunda kayıpsız yoluna devam etmeyi planlıyor. Altınordu ligin son karşılaşmasında ise hiç bir iddiası bulunmayan Giresunspor ile deplasmanda mücadele edecek. Öte yandan kırmızı- lacivertli oyuncular gün izin yapacak. Takımın moral depolaması için tiyatroya gideceği bildirildi.
Feraye Tanyolaç'a 'gecekondu kirası' davası! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz'dan konuşulan fotoğraf Cem Yılmaz- Hasan Can Kaya atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu Sıla Türkoğlu'ndan estetik iddialarına yanıt! Melis Sezen'in makyajsız pozu şaşırttı Kerem Bürsin'in paylaşımı sosyal medyayı salladı