Anadolu Efes İtalya'da galip!

Anadolu Efes, bir türlü oyunu rahatlatacak sayı aralığını elde edemediği maçta Dinamo Sassari'yi yenerek ikinci haftada ikinci galibiyetini aldı: 82-75.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Turkish Airlines Euroleague A Grubu'nda Anadolu Efes, deplasmanda İtalyan ekibi Dinamo Banco di Sardegna Sassari'yi 82-75 mağlup etti.

Sassari kentinde oynanan karşılaşmada ilk periyodu 24-16, devreyi de 47-40 Anadolu Efes önde tamamladı. Üçüncü çeyreği de 63-56 önde geçen lacivert-beyazlı temsilcimiz, karşılaşmayı 82-75 kazandı. Karşılaşmada ev sahibi ekipten Dyson 21 sayılık performansıyla en skorer isim olurken, takımının mağlubiyetine engel olamadı. Anadolu Efes'te ise Krstic 15 sayı üretti.
Nihal Candan'dan ses getirecek açıklamalar Seda Bakan'dan eşine akıl almaz tehdit! 'Bihter' filminin setinde yaşanan olay aylar sonra ortaya çıktı Serap Belovacıklı hangi ünlü siyasetçiyle evleniyor? Ani bir kararla boşanan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı bir araya geldi Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı!