Arabası parçalanan bebeğin sağlık durumu iyi

İstiklal'de yaşanan patlamanın ardından yansıyan görüntülerde yer alan bebek arabasındaki bebeğin akıbeti belli oldu.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre gören herkesin içini sızlatan o bebek arabasındaki bebeğin akıbeti de ortaya çıktı. O araba annesi Dilay ve babası Tamer Sinan’la patlamanın yaşandığı yerde bulunan 3 yaşındaki Almeda Sinan’a aitti.

Patlamada kızı ve eşi yaralanan Tamer Sinan o dehşet anlarını şu sözlerle aktardı “10 senedir İstiklal Caddesi’ne gelmiyorduk. Alışveriş yaparız diye geldik. Müthiş bir gürültü oldu. Çocuk arabasına sarıldım ama bizi çok uzağa fırlattı. Çocuğum elimde hastaneye kadar koştum. Sonra motorlu birisi beni hastaneye yetiştirdi. Şanslı sayılırız”

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım