Aşı karşıtı sanayici kardeşler 2 saat arayla öldü

Adana'da 10 gündür hastanede Covid-19 tedavisi gören sanayici Ahmet Haydar Gül ile ağabeyi Ali Gül, dün akşam iki saat arayla hayata veda etti. Kardeşlerin Corona virüs aşısı yaptırmadığı öğrenildi.

Sabah Gazetesi'nden Murat Karaman'ın haberine göre Adana'da uluslararası bir sanayi şirketinin ortağı olan Ahmet Haydar Gül (46) ile ağabeyi Ali Gül (49), 11 Eylül'de hastaneye başvurdu.

Testleri pozitif çıkan kardeşlerden Ahmet Haydar özel bir hastanede, Ali ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Durumları kötüleşen iki kardeş, önceki akşam 2 saat arayla yaşamlarını yitirdi.

İki çocukları olduğu öğrenilen kardeşler, dün Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım