Aşk-ı Memnu'nun Katya'sından flaş haber

"Aşk-ı Memnu" dizisinde canlandırdığı 'Katya' karakteriyle milyonların tanıdığı bir isim olan oyuncu Ufuk Kaplan cephesinden sürpriz haber.

FOX TV'de her pazartesi akşamı yayınlanan ve başrollerde yer alan Talat Bulut'la Gökhan Alkan'ın ayrılmasıyla oyuncu sirkülasyonu yaşayan "Yasak Elma" dizisine yeni bir isim dahil oldu.

Daha önce "Aşk-ı Memnu" dizisinde 'hizmetçi Katya' karakteriyle göz dolduran Ufuk Kaplan; bu kez de "Yasak Elma" dizisinde 'hizmetçi Doris' karakteriyle karşımıza çıkıyor.

MedyaRadar'ın haberine göre 48 yaşındaki güzel oyuncu "Gölgedekiler, Hayat Dediğin, Bizim Okul, Yaseminli Yuva, Nuri, Kirli Oyunlar, Albatros'un Yolculuğu, Aşk-ı Memnu, Suna, Yağmurdan Sonra, Doktorlar, Tadımız Kaçmasın, Sırlar Dünyası, Büyük Buluşma" ve "Beşinci Boyut" adlı yapımlarda görev aldı.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım