Aslı Enver'e olay soru: "Bebek beklediğiniz için mi evlendiniz?"

Ani evliliğiyle magazin gündeminde günlerde konuşulan oyuncu Aslı Enver, önceki gün tiyatro oyununun çıkışında muhabirlerin sorularına yanıt verdi.

Aslı Enver rol aldığı oyunun çıkışında eşi Berkin Gökbudak'ın romantik jestleriyle karşılaştı.

Beyaz TV'de ekrana gelen habere göre Enver, muhabirin "Bebek beklediğiniz için mi evlendiniz?" sorusuna "O yüzden değil... Merakı anlıyorum ama teşekkür ederim. Benim için çok yeni bir şey. Çok konuşmak istemiyorum. Biraz anlayış rica ediyorum. Daha sonra konuşalım." yanıtını verdi.

"Bebeğe isim düşündünüz mü?" sorusu üzerine ise Enver, "Çok erken ben daha üzerine konuşmak bile istemiyorum." yanıtını verdi.

"Evliliğimiz güzel gidiyor... 1 ay oldu..." diyen Aslı Enver, rol almaktan son anda vazgeçtiği "Benim Adım Farah" dizisi için ise "Çok güzel bir proje yolları açık olsun" yorumunda bulundu.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu