Aslışah Alkoçlar'dan eşi Kaan Demirağ'a olay sözler

Aslışah Alkoçlar’ın eşi Kaan Demirağ, at binmede usta çıktı. Genç iş adamı kupa kazandı. Aslışah Alkoçlar ise “Her başarımın arkasnıda karım vardır. Yazmayı unuttun galiba” diyerek eşine sert çıktı.

Aslışah Alkoçlar'la evlenen Kaan Demirağ, at binme konusunda ustalığını konuşturdu. Genç iş adamı, İstanbul Atlı Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen koşuda birinciliği kazandı.

Atatürk Kupası koşusunda birinci olan Demirağ, kupasıyla pozlarını paylaştı.

Aslışah Alkoçlar ise bu başarı karşısında "Her başarımın arkasında karım vardır. Onun destekleri sayesinde bugünlere geldiğim için teşekkür ederim yazmayı unuttun heralde. Hiç önemli değil" yorumunda bulunarak herkesi şaşırttı.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım