Ayşe Tolga alkolün pençesine düştü

Asmalımescit'te gittiği mekan çıkışı aşırı alkollü olduğu gözlenen oyuncu, moralinin çok bozuk olduğunu söyledi. Ayakta durmakta zorlanan Ayşe Tolga, “Daha fazla konuşmak istemiyorum” diyerek hızla uzaklaştı.

Vatan'dan Emrah Akçaay'ın haberine göre oyuncu Ayşe Tolga, önceki akşam Asmalımescit’te bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Mekan çıkışı aşırı alkollü olduğu gözlenen oyuncu, yaşanan terör olayları nedeniyle moralinin çok bozuk olduğunu söyledi. Ayakta durmakta zorlanan Tolga, “Daha fazla konuşmak istemiyorum” diyerek hızla uzaklaştı.

Muhabirlerle röportaj yaparken ani bir refleks ile kamerayı eliyle kapatan Ayşe Tolga, “Yeter, çekmeyin artık” dedikten sonra bir anda koşmaya başladı.


Gülenay Kalkan reyting rekortmeni dizinin kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu sorulunca bozuldu Jeff Bezos nişanlısının 65 milyon TL’lik filmine sahip çıkmadı Sıla Türkoğlu'ndan estetik iddialarına yanıt! Cem Yenel ve Nil Karaibrahimgil'den hatıra pozu Cem Yılmaz- Hasan Can Kaya atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu