Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in aşkı neden bitti?

'Baht Oyunu' dizisinde başrolleri paylaşan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz cephesinde sürpriz bir gelişme yaşanmış, çift aniden ayrılmıştı.

Ayrılığın ardından sosyal medyadan paylaşımlara devam eden Cemre Baysel, güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.



Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre yakışıklı oyuncu Aytaş Şaşmaz geçtiğimiz gün İstanbul'da düzenlenen bir yeni yıl partisi çıkışı görüntülendi. 




Cemre Baysel ile ayrılıklarının nedeni sorulan Şaşmaz, "Bu konuda konuşmak istemiyorum" derken, "Sizi üzmek istemiyoruz ama pişmanlığınız var mı? Dışarıya var gibi yansıtıyorsunuz?" sorusuna, "Hiç kimsenin bir şey yansıttığı yok. Her şey aslında kendi gidişatında gidiyor. Biz de insanız. Böyle bir yolculuk bizimkisi" cevabını verdi.

Aytaç Şaşmaz tarzı ve sempatisiyle hayranlık uyandırdı.

Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'i görüntülemek isteyen muhabirlere saldırı! Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu