Bade İşçil: "Arkadaşlarım beni sevgililerinden kıskanıyor"

Uzun süredir setlerden uzak olan Bade İşçil, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunuculuğunu üstlendiği "Empati" programının konuğu oldu.

Ahmet Mümtaz Taylan'ın "güzellik" ile ilgili sorusuna cevap veren Bade İşçil şunları söyledi:

"Varlık sebebim güzel olmak değil, öyle yaşamıyorum... Bir yere kadar takıldığım noktalar oldu, kızlarla arkadaşlıklarımda eşlerinden; yani sevgililerinden kıskandıkları zamanlar oldu lise zamanlarında... Anlamsız buluyordum, kendini soyutluyorsun, kız arkadaşlarından daha çok erkek arkadaşlarla geçinebiliyordum çünkü daha düz mantık, 'Aaay o tehlike, şöyle baktı' diye bile yorumluyorlardı çünkü, etraflarında olursam tehlike yaratabilirim gibi görüşmelerine çağırmazlardı, dışlandığımı hissederdim. Güzellik işte burada sorun... Empati kurarken kendimi düşündüm..."


Kenan Doğulu'dan Beren Saat sorusuna şaşırtan yanıt Mert Demir ve Serenay Sarıkaya reklam aşkı mı yaşıyor? Şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı Cem Garipoğlu'nun koğuştaki son görüntüleri ortaya çıktı Eşini toprağa veren Yeşim Erçetin'den acı sözler: "Kocam intihar etti" Selim Bayraktar'ın bilinmeyen hastalığı ortaya çıktı