Bahar Şahin’in idolü Serenay Sarıkaya

"Zalim İstanbul"dizisinin 'Ceren'i oyuncu Bahar Şahin, idolünün Serenay Sarıkaya olduğunu belirterek, "Bayılıyorum Serenay Sarıkaya’ya. Çok yetenekli ve çok başarılı" dedi.

Oyuncu Bahar Şahin, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. oyuncu koçunun olmadığını belirten Şahin, “Dizinin yönetmeni Cevdet Mercan'ın eli hep omuzumdaydı, ben çok acı çektim oynarken, Bahar'a kaydığım oldu, çünkü bebeklere çok bağlıyımdır. Kendim ağlayıp sahneden çıktığımda hocam gelir ve ‘Sakin ol’ deyip hep destekledi, sağ olsun. Çok acı çektim oynarken inşallah onu da yansıtabilmişimdir. Çok güzel giden bir projemiz var, her bölüm heyecanlı... Yoğun çalışıyoruz. Bugün izinliyim piyano almaya geldim, piyano eğitimi alacağım” dedi.

Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine göre Serenay Sarıkaya için, “İdolüm” diyen Şahin, “Bayılıyorum Serenay Sarıkaya'ya. Çok yetenekli ve çok başarılı” diyerek övgü dolu sözler sarf etti.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu