Balıkesir polisinden FETÖ operasyonu

Balıkesir'de FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlarda 3 kişi yakalandı. Adli makamlara çıkarılan 1 kişi tutuklandı.

İHA'nın haberine göre FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyonlarda; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aranan bir eski harp okulu öğrencisi Balıkesir'de yakalandı.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli emekli astsubay Edremit'te ve Sındırgı Cumhuriyet Başsavcılığınca aranmakta iken İstanbul'da yakalanan 1 müzahir kurum çalışanı adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan bir kişi sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Nihal Candan'dan ses getirecek açıklamalar Seda Bakan'dan eşine akıl almaz tehdit! Serap Belovacıklı hangi ünlü siyasetçiyle evleniyor? 'Bihter' filminin setinde yaşanan olay aylar sonra ortaya çıktı Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı! Ani bir kararla boşanan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı bir araya geldi