Balıkesir’de lodos, tekne ve yelkenlileri karaya sürükledi

Balıkesir'in Erdek ilçesinde saatteki hızı zaman zaman 60 kilometreye ulaşan lodos hayatı olumsuz etkilerken, tonozdan kopan bazı tekne ve yelkenliler karaya vurdu.

Erdek ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan lodos, bölgede hayatı olumsuz etkiledi. Saatteki hızı zaman zaman 60 kilometreye ulaşan lodos, Kurbağalı sahilinde tonozlarından kopan toplam 5 tekne ve yelkenliyi, dalgaların da etkisiyle karaya sürükledi.

Tekne ve yelkenlilerde hasar meydana gelirken, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen Erdek Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, kıyı bölgelerinde güvenlik önlemi alıp vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Karaya sürüklenen deniz araçlarının sahipleri kendi imkanlarıyla, tekne ve yelkenlilerini korumaya çalışırken, lodosun sabah saatlerine kadar etkili olacağı öğrenildi.

DHA

Ali Atay ve Hazal Kaya çiftini duygulandıran açıklama Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması