Barcelona Osasuna'yı sahadan sildi 8-0!..

Geçen hafta Real Sociedad deplasmanından beraberlikle ayrılan ve hafta içi şampiyonlar ligi maçında Milan ile berabere kaalan Barcelona adeta Osasuna'yı sahadan sildi.

Geçen hafta taraftalarına yaşattığı sıkıntılı günleri unutturdu. Barcelona Osasuna maçının ilk yarısı tamamlandığında skor tabelası 5-0 gösteriyordu.

GOL PERDESİNİ MESSİ AÇTI
Gol perdesini 5. dakikada Messi ile açan ve 13. dakika’da Fabregas’la 2-0′ı yakalayan katalan ekibi, David Villa ile dakikalar 34′ü göstediğinde durumu 3-0 yaptı. 40. dakikada Reversio’nun kendi kalesine attığı golle durum 4-0 oldu. Bu golden 1 dakika sonra Dünya yıldızı Linel Messi kendisinin ikinci ve takımının 5 golünü kaydetti.

OSASUNA HEZİMETE UĞRADI
2. yarıda Barcelona gollerine devam etti 57′de Xavi, 76′da David Villa ile durumu 7-0 getirdi. Gecenin yıldızı Lionel Messi kendisinin üçüncü takımının 8. golünü atarak Osasuna’ya adeta tarihi bir yenilgi tattırdı.

İşte muhteşem goller... TIKLAYIN

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş evlendi mi? İşte Kalben’i yakan gizli görüntüler Eda Ece'nin kızıyla pozuna beğeni yağdı Aslıhan Karalar: "Okuldan dereceyle mezun oldum" Nihal Candan tahliye edilmişti! Dilan ve Engin Polat ile ilgili yeni gelişme Faruk Sabancı'ya üniversitelerden iki günde iki ödül