Başarılı yönetmenin son keşfi

Ba­rış Kı­lıç ve Gi­zem Ka­ra­ca gi­bi ün­lü oyun­cu­la­rın ilk si­ne­ma film­le­ri­ni çe­ken ba­şa­rı­lı yö­net­men Bi­ray Dal­kı­ran, Tuğ­çe Sa­rı­ka­ya için “Son keş­fi­m” ifa­de­si­ni kul­lan­dı.

Bugün'de yer alan habere göre Fah­ri­ye Ev­cen, En­gin Al­tan Düz­ya­tan, Mu­rat Yıl­dı­rım, Bur­cu Kı­rat­lı, Em­re Kı­zı­lır­mak, Ba­rış Kı­lıç ve Gi­zem Ka­ra­ca gi­bi ün­lü oyun­cu­la­rın ilk si­ne­ma film­le­ri­ni çe­ken ba­şa­rı­lı yö­net­men Bi­ray Dal­kı­ran, Tuğ­çe Sa­rı­ka­ya için “Son keş­fi­m” ifa­de­si­ni kul­lan­dı.

Genç oyun­cu­ya ye­ni fil­min­de baş­ro­lü ve­ren ün­lü yö­net­men, “Tuğçe­’nin de bu film­le be­ra­ber yük­se­li­şe ge­çe­ce­ği­ne ina­nı­yo­ru­m” di­ye ko­nuş­tu.
Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! Tarık Tarcan Bozburun hayatını sonlandırdı Yıldız Tilbe polis aracına çarptı İnci Taneleri’nde Elif, hangi karakterin kızı çıktı? Alina Boz ve Umut Evirgen 'Boşanıyorlar' iddialarına isyan etti! Seda Sayan tepki çeken programı nedeniyle CİMER'e şikayet edildi!