Başbakan Erdoğan 'eyvah' dedirtti!..

Başbakan Erdoğan, Pakistan'dan Gilani ile yaptığı görüşmenin ardından basın toplantısı yaptı. Erdoğan'ın sarfettiği bir sözü, tercüman çevirirken 'eyvah' demesi salondakileri güldürdü..

Erdoğan'ın tercümana 'eyvah' dedirten sözü

Başbakan Erdoğan, Pakistan'dan Gilani ile yaptığı görüşmenin ardından basın toplantısı yaptı. Erdoğan'ın sarfettiği bir sözü, tercüman çevirirken 'eyvah' demesi salondakileri güldürdü.

Pakistan'da bulunan Başbakan Erdoğan, Pakistan Başbakanı Gilani ile yaptığı görüşme sonrası kameralar karşısına geçti. Erdoğan, ekonomik gelişmelerle ilgili yaptığı konuşmada, yatırımcıları ülkeye çekmek için tavsiyelerde bulunurken "Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" deyince tercüman kadın 'eyvah' diyerek bu sözü çevirdi. Bu sırada da salonda bulunan temsilciler ve gazetecilerin kahkahaları duyuldu..





Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu Tarık Tarcan Bozburun hayatını sonlandırdı