Benan Mahmutyazıcıoğlu sonunda patladı

Ece Erken, sunuculuk yaptığı programda evli ve 2 çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığını kabul etmişti.

SonDakikaTurk'un haberine göre Ece Erken, sunuculuk yaptığı programda evli ve 2 çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığını söyledi. 9 ay önce boşanma davası açıldığını iddia eden Erken'e, Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan cevap gibi bir paylaşım geldi.

Ece Erken’in bugün yaptığı ‘Evliliği bitmek üzere olan biriyle beraberim. 9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar’ açıklamasından sonra sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ekim tarihinden bir #tbt paylaşımı yaptı ve paylaşımına “Evimizde maç keyfi.” notunu düştü. 

İşte o paylaşım:

Fevzi Kardeseci'nin ölümü şaibeli mi? Yeşim Erçetin'den ilk açıklama Yeşim Erçetin'nin acı günü! Eşinin cansız bedenini buldu Gonca Vuslateri ve bebeğinin sağlık durumu nasıl? Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den bebekleriyle ilk poz Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, aşklarına yeniden şans verdi Yağmur Taktaş'ın cenazesi, otopsi için Adana'daki mezarından çıkarıldı