Bengü'den Ajda Pekkan'a konuşulacak yanıt

'Popstar evli olmalı' polemiğiyle gündemi meşgul eden Bengü, Ajda Pekkan'la ilgili söylediği sözlere TV8'de ekrana gelen "Gel Konuşalım"da açıklık getirdi.

Sempatik şarkıcı Bengü’nün “Popstar evli olmalı. Ajda Hanım çok şeyden fedakârlık etmiş, tamamen ‘Ajda Pekkan’ için çalışmış” sözlerine Ajda Pekkan'dan “Kader çizgisinin önüne geçilemiyor. Bir kısım, yalnız kalmayı tercih eder. Ben böyle mutluyum çok şükür. Başkalarının düşüncelerine itibar etmiyorum. Bengü’ye de ailesiyle ömür boyu mutluluklar diliyorum” yanıtı gelmişti.

Bengü, Ajda Pekkan ile ilgili söylediği sözlere TV8'de ekrana gelen "Gel Konuşalım"da açıklık getirirken, 'Ajda Pekkan'ı aradın mı?' sorusuna "Aramak istedim ama o kadar eminim ki söylediğim güzel şeyden. Alındığını zannetmiyorum. Açıklama yapma gereği duyacak bir şey söylemedim ki ben." yanıtını verdi.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım