BENİM KIZIM MÜRİDİNİZ OLSA..."

Hülya Avşar, Türkmaxdaki programına konuk ettiği Adnan Oktarla (Adnan Hoca) yaptığı söyleşinin perde arkasını anlattı...

* Hipokrat yemini gibi bir şeydi benimki. Oktar'la ilgili birçok annenin canının yandığını asla özendirici olmayacağımı, gerçekten hiçbir şeyi çekinmeden soracağıma kendi kendime yemin etmiştim.

* Bence Adnan Oktar çocukluğundan gelen birtakım psikolojik şeylerle kendini engelleyemiyor. Yaptığı şeylerin yanlış olduğunun kendi de farkına varmıyor.

* Adnan Oktar bir tek şeyi doğru söyledi. O da annelerin ve babaların çocuklarına sevgiyi gerçekten doğru vermeleri gerektiğiydi. Çünkü onlar şevkati ve sevgiyi çok iyi kullanıyor en büyük silahı bu. Sevgiye doymuş insan Adnan Oktar'ı yemez.

* Yayında “Kızım sizin müridiniz olsaydı ben sizi öldürürdüm” dedim. O da bana “Siz şu anda beni azmettiriyorsunuz” dedi. Ben de ona “Hiç fark etmez . Ben böyle bir şey yaşasaydım bir anne olarak sizi öldürürdüm, sizi ne yapar ne eder bulur ve öldürürdüm” dedim. Buna biraz bozuldu.

Vatan Gazetesi

Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu Emina Jahovic yeni malikanesi için servet harcadı