Beren Saat: "Geçirdiğim en zor yıl oldu"

Güzel oyuncu Beren Saat geçen yıl doğum gününde paylaştığı 'En karanlık doğum günüm' mesajıyla olay olmuş, Kenan Doğulu ile evliliklerindeki kriz patlak vermişti.

Beren Saat'in bu yıl yazacağı yaş günü mesajı merakla beklenirken 2.Sayfa'nın haberine göre ünlü oyuncu sosyal medya hesabına şu satırları not düştü:

"Geçirdiğim en zor yıl oldu. ‘Karanlık madde’ olmayı beklerken bir yıldız patlamasına yakınsınızdır; ya da gündüz hayal görüyorsunuzdur. Ve bunda yanlış bir şey yoktur. Tam anlamıyla yerin 1 metre altındaydım, bir mağarada derinlere indim, bilincim şarkılar yaratmaya başladı. Patladım, meditasyon yaptım, affettim, çok çalıştım. Hoyrat ama kırılgandım. Delilik diye bir şey olmadığını kabul ediyorum."

Britney Spears sinir krizi geçirince ambulans çağrıldı Hadise paraya para demiyor! Reklam geliri dudak uçuklattı Oktay Kaynarca'nın dizisinde final öncesi büyük sürpriz Dilan Polat tahliye mi olacak? Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan bebek sorusuna flaş yanıt Furkan Andıç: "Sevmeyi seven biriyim"