Beren Saat hakkında bomba iddia!

Sevilen oyuncu Beren Saat, "Evliliği bitirememe sendromu" mu yaşıyor?

Oyuncu Beren Saat, geçtiğimiz aylarda Kenan Doğulu ile evliliğinde yaşadıkları iddia edilen problemler sorulunca “Biz arkadaşlığı başardık. Beraber üretmeyi başardık. Aile olmayı başardık. O beklenen çekirdek aile fotoğrafını bir türlü veremedik. Ama onun çok üstünde daha derin bir bağ kurduk. O yüzden beceremediğimiz de evlilik olsun yani.” ifadelerinde bulunmuştu.

Uçankuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programında İlker Koç, kulağına gelen bir duyumu canlı yayında paylaşarak, "Beren Saat'e çok yakın çevresinden gelen bilgiye göre Beren Saat, evliliği bitirememe sendromu yaşıyor. Tek kalma korkusuyla boşanmaktan korkuyor. Ayrılma trajedisini, sonrasında tek kalacağı günleri yaşamak istemediği için boşanmaya yanaşamıyor." ifadelerinde bulundu.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu