Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun 3 saat süren doktor randevusu

Kenan Doğulu ile Beren Saat, Nişantaşı'nda bir tıp merkezinde yaklaşık 3 saat kaldı. Çift, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre bir tıp merkezinde yaklaşık 3 saat kalan Kenan Doğulu ile Beren Saat, çıkışta objektiflere yansıdı.

Doğulu, sırt çantalı kombiniyle dikkat çekerken, Saat yine şıklığıyla dikkat çekti.

Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beren Saat; "Önemli bir şey yok, yıllık rutin kontrollerimiz için geldik, çok şükür sağlığımız gayet yerinde" diye konuştu.



"GİZLİ KALSIN"

Geçtiğimiz haftalarda 40'ıncı yaşını kutlayan Beren Saat, muhabirlerin; 'Doğum gününüz nasıl geçti?' sorusuna; "Çok güzel geçti, harikaydı" diye cevap verdikten sonra aracına binerken, Kenan Doğulu muhabirlerin 'Beren hanıma doğum günü hediyesi olarak ne aldınız?' sorusuna gülerek; "Söylenmez alınan hediye, söylemeyeyim şimdi gizli kalsın" yanıtını verdi.



Ünlü çift, daha sonra araçlarına binerek oradan ayrıldı.

Aslışah Alkoçlar'ın evliliğinde kara bulutlar mı dolaşıyor? Esra Akkaya'nın oğlunun son hali görenleri şaşırttı Ayten Gökçer hayatını kaybetti "Kızıl Goncalar" dizisinde iki ayrılık birden Murat Kurum şakası nedeniyle oyunları iptal edilen tiyatrocuya İBB el uzattı Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz savaşında ikinci perde