Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun bol kahkahalı açıklamaları

Kenan Doğulu-Beren Saat çifti, Etiler'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Beren Saat, eşi Kenan Doğulu’ya ödül verirken sevgi dolu sözler kullanmıştı.





Bunun hatırlatılması üzerine Beren Saat, "Konuşma bence yeterince demek istediklerimi anlatıyordu. Çok pozitif yorumlar da aldık. Hatta gecede bazıları ‘Aşka olan inancımı kaybetmiştim. Bize umut veriyorsunuz’ demişti. En önemlisi o galiba..." demişti.




Muhabirlerin "Bu aşkın formülü nedir?" sorusuna yanıt veren Kenan Doğulu ise, "Aşk; 'sevgi' ve 'empati' demektir. Ben çok şanslıyım böyle bir eşim olduğu için... Ona aşığım. Her fırsatta da dile getiriyorum. O konuşması için de çok teşekkür ederim" şeklinde konuşmuştu.




Kenan Doğulu, daha önce yine konuyla ilgili, "Eşimden bu cümleleri duymak beni gururlandırdı. Onun o eşsiz kalbi ve cümleleri beni çok mutlu ediyor. Ona aşığım" demişti.

Mutluluklarıyla kıskandıran çift hafta sonunda Etiler'de görüntülendi.




Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre
bir hayli keyifli oldukları görülen ikili, kendilerini görüntüleyen muhabirlere, "Kolay gelsin" dedi.






Ardından basın mensuplarıyla sohbet eden çift, "Arkadaşlarımızla oturmaya geldik. Her şey yolunda ancak saat geç oldu, evimize gideceğiz. Müsait zamanda konuşalım, olur mu?" ifadelerini kullanarak, otomobillerine bindi.





Saat ile Doğulu, şen kahkahalar atarken Doğulu'nun tırnağına sürdüğü oje sosyal medyanın gündemine oturdu.

Nihal Candan'a sağlık sorunları nedeniyle tahliye kararı Gonca Vuslateri doğum yaptı İlhan Mansız minik bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi Ameliyatı 5 saat süren Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nasıl? İnci Taneleri'nden sürpriz gelişmeler yaşandı IŞİD medresesinin altından Nihat Hatipoğlu’nun kardeşi çıktı!