Bergüzar Korel yeni yaşına eşinin öpücükleriyle girdi

Oyuncu Bergüzar Korel, önceki akşam doğum gününü Fatih'teki bir mekanda dostları ile kutladı. 43. yaşına basan Korel, pastasını üfledikten sonra eşi Halit Ergenç tarafından öpücüklere boğuldu.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 'Binbir Gece' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, 2009'da dünya evine girmişti.

16 yıllık mutlu evlilikleri devam eden ve Ali, Han, Leyla adında üç çocukları olan ünlü çiftten Korel, önceki akşam 43'üncü yaşını Fatih'teki bir mekanda eşi ve dostlarıyla kutladı.



Pastasının mumlarını dilek tutarak söndüren Bergüzar Korel'i eşi Halit Ergenç öpücüklere boğdu.

 


Gece boyunca romantik anlar yaşayan çift dans edip eğlendi.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"