Berkin klibine sorgu!

Ber­kin El­van'ın ölüm yıl­ dö­nü­mün­de “Ber­kin El­van için 11 Mart'ta ha­ya­tı dur­du­ru­n” slo­ga­nıy­la çe­ki­len vi­de­oda yer alan sa­nat­çılar ‘şüp­he­li­’ sı­fa­tıy­la ifa­de ver­di.

Bugün'den Kamil Maman'ın haberine göre Ge­zi Par­kı ey­lem­le­rin­de po­li­sin at­tı­ğı gaz kap­sü­lü­nün ba­şı­na isa­bet et­me­siy­le ya­şa­mı­nı yi­ti­ren Ber­kin El­van'ın ölüm yıl­ dö­nü­mün­de “Ber­kin El­van için 11 Mart'ta ha­ya­tı dur­du­ru­n” slo­ga­nıy­la çe­ki­len vi­de­oda yer alan sa­nat­çılar ‘şüp­he­li­’ sı­fa­tıy­la ifa­de ver­di.

BENİM OĞ­LUM DA 14 YA­ŞIN­DA

İfa­de ve­ren Ef­kan Şe­şen, “Be­nim de oğ­lum 14 ya­şın­da, so­kak­lar­da vu­rul­sa ay­nı ada­le­ti ara­ya­ca­ğım. E­ğer hak­kı­nı ara­mak, ada­let ara­mak suç­sa bu­yur­sun­lar al­sın­lar, as­sın­lar bi­zi” dedi. 

Yö­net­men Mus­ta­fa Al­tı­ok­lar ve oyun­cu Le­vent Üzüm­cü de ifa­de ver­di. Sa­nat­çı­lar da­ha son­ra, ‘ha­ka­ret, he­def gös­ter­me, aşa­ğı­la­ma ve if­ti­ra­’ içe­rik­li ya­yın­lar yap­tı­ğı için ha­vuz med­ya­sı hak­kın­da suç du­yu­ru­sun­da bu­lun­du.
Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu Tarık Tarcan Bozburun hayatını sonlandırdı