Berrak Tüzünataç: "Burcu ne yapıyorsa aynısından dedim"

Bomonti’de bulunan bir restoranda oyuncu Berrak Tüzünataç ile başbaşa olan Berk Suyabatmaz, flaşların patlamasıyla şoförüne mekan önünde siper aldırdı.

Gazetecilerin bir anda ortaya çıkmasıyla şok olan ikili, koşar adımlarla mekanın iç kısmına geçti. Kısa süre mekanın iç kısmında kaldıktan sonra mekandan ilk çıkan oyuncu Berrak Tüzünataç oldu. Gazetecilerin, "Berrak Hanım hayırlı olsun. Berk Bey ile yeni bir aşka mı başladınız?" sorusuna, Tüzünataç, "Hayır, Berk benim çok eski arkadaşım. Yakınlardaydım. Onu gördüm, kahve içtik" diyerek kaçamak cevaplar verdi. Suyabatmaz ise Berrak Tüzünataç ile 15 gündür görüştüklerini söyleyerek ilişkiyi kabul etti.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının moderatörü Ece Erken'e konuşan Berk Suyabatmaz; "Burcu ile evliliği bitiren gibi bir şey denilmesin. Eskiden beri tanışıyoruz ama 15 gündür görüşüyoruz" açıklamasında bulunurken programda Berrak Tüzünataç ve Burcu Esmersoy'un arkadaş oldukları ve aynı cilt bakım merkezine gittikleri bilgisi verildi.

Önceki haftalarda bakım merkezinden bir paylaşımda bulunan Berrak Tüzünataç, cilt bakımı paylaşımına "Burcu ne yapıyorsa aynısından dedim" notunu düşmüş...

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu