Beşiktaşlı yıldız şoka girdi!..

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı’nın İsveçli yıldızı Eldebrink: “İstanbul’da pazara gittiğimizde çok şaşırdım; herkes aynı anda bağırıyordu. Eve gidince kendime geldim.”

Bugün'den Batuhan Gülşah'ın haberine göre Be­şik­ta­ş’­ın 27 ya­şın­da­ki İs­veç­li gu­ard oyun­cu­su Fri­da El­deb­rink, Tür­ki­ye gün­le­riy­le il­gi­li ko­nuş­tu.

Se­zon ba­şın­da İs­pan­ya­’nın Ri­vas Eco­po­lis eki­bin­den renk­le­re bağ­la­nan El­deb­rink, “İs­tan­bu­l’­da bir pa­za­ra git­ti­ği­miz­de çok şa­şır­dım. Her­kes ay­nı an­da ko­nu­şu­yor­du, ba­ğı­rı­yor­du. As­lın­da hiç­bir şey yap­ma­ma­ma rağ­men çok yo­rul­muş­tum. Ha­lı, yas­tık gi­bi şey­ler al­dık. Ora­dan ay­rıl­dık­tan son­ra eve gi­dince kendime geldim” de­di.

Ka­dın­lar Bas­ket­bol Li­gi­’nde bu se­zon en iyi ta­kı­mın Ga­la­ta­sa­ray ol­du­ğu­nu vur­gu­la­yan İs­veç­li oyun­cu “On­la­ra bu se­zon iki maç­ta da ye­nil­dik. Çok iyi bir ta­kım, bu se­zon on­lar şam­pi­yon ola­ca­k” di­ye ko­nuş­tu. Ga­la­ta­sa­ray Odea­bank, AGÜ kar­şı­sın­da fi­nal se­ri­sin­de 2-0 ön­de. Cim­bom oynayacağı ma­çı da ka­za­nır­sa şam­pi­yon ola­cak.
Seda Sayan tepki çeken programı nedeniyle CİMER'e şikayet edildi! Burcu Biricik bebek heyecanını arkadaşlarıyla paylaşıyor Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'ndan aşk dolu paylaşım “Yargı Veda” gecesinin biletleri satışa çıktı "Yalı Çapkını" dizisinde 'Pelo' dönemi bitti Farah Zeynep Abdullah yeni imajını paylaştı