Beşiktaş'ta büyük hayal kırıklığı

Beşiktaş’ta Şenol Güneş dönemi hayal kırıklığıyla bitecek. Siyah-beyazlı takım, üst üste 2 şampiyonluk yaşadığı teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde son 2 sezonda zirvenin gerisinde kaldı.

Türkiye Gazetesi'nden Murad Tamer'in haberine göre Güneş’in teknik direktörlüğünde 2015-16 ve 2016-17’da üst üste iki defa şampiyon olan Beşiktaş, son 2 sezonda ise ilk ikiye giremedi. Geçen sezonu 4. sırada bitiren siyah-beyazlı takım, 2018-2019’un 33. haftası sonunda 3. sırada yer alıyor.

Kara Kartal, ligin 34. haftasında puan kaybederse ve Trabzonspor da son maçını kazanırsa sezonu yine 4. sırada bitirecek. Siyah-beyazlılar, Güneş yönetiminde deplasmandaki lig maçlarında geçen sezonki kötü grafiğini tekrarladı.

Öte yandan Trabzonspor mağlubiyeti sonrası iki gün izin verilen siyah-beyazlı futbolcular yarın toplanacak ve ligin son haftasında oynanacak olan Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başlayacak.  
Nihal Candan'dan ses getirecek açıklamalar Seda Bakan'dan eşine akıl almaz tehdit! Serap Belovacıklı hangi ünlü siyasetçiyle evleniyor? 'Bihter' filminin setinde yaşanan olay aylar sonra ortaya çıktı Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı! Ani bir kararla boşanan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı bir araya geldi