Bizimkiler dizisinin Ali'sinden şoke eden haber

Efsane dizi "Bizimkiler"de Şükrü Bey ve Nazan Hanım'ın oğlulları 'Ali' rolünü canlandıran oyuncu Atılay Uluışık'tan şoke eden bir haber geldi.

Teşkilat dizisinde flaş ayrılık

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre "Teşkilat" dizisinin ekibinde bu hafta önemli bir ayrılık yaşanacak.

Teşkilat dizisi 3. sezonunda da ilgiyle izleniyor. Tims&B’nin TRT için çektiği dizinin bu pazar ekrana gelecek bölümü yine nefes kesen olaylara sahne olacak. Teşkilat Yazı Grubu’nun kaleme aldığı dizinin 59. bölümünde önemli bir ayrılık yaşanacak.


Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer’i buluşturan dizinin Sermet’i Atılay Uluışık, proyeje veda edecek.



Dizinin yeni tanıtımında vurulduğu gösterilen başarılı oyuncu ilk bölümünden beri yer aldığı diziye veda edecek.

Türk dizi tarihine damgasını vuran "Bizimkiler" dizisinde hayat verdiği 'Ali' rolüyle hafızalarda yer eden Uluışık, “Teşkilat”ın en sevilen karakterleri arasındaydı.




Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Mehmet Yılmaz Ak’a iddialı projeden teklif Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda" Beste Kökdemir'den minik bebeğiyle ilk fotoğraf