'Bizimkiler' dizisinin Sevim'i Sabriye Kara'dan son dakika haberi

Televizyonun efsane yapımlarından "Bizimkiler" dizisinde canlandırdığı 'Sevim' karakteriyle milyonların tanıdığı bir isim olan Sabriye Kara'dan flaş haber...

Ünlü tiyatro sanatçısı Sabriye Kara, YouTube'da 'İşte Hayat' programına konuk oldu.


'Bizimkiler'
dizisinde "Sevim" karakterini 15 yıl boyunca canlandıran Sabriye Kara, "Cemil" karakterini canlandıran merhum tiyatro sanatçısı Uğurtan Sayıner ile sergiledikleri uyumla çok beğenilmişti.

Kara, "Oyuncu dostlarınızla bir araya geliyor musunuz?" sorusuna "Keşke imkanımız olsa da bir araya gelebilsek. Yaşam tuhaf bir çark. Herkesi bir yere savuruyor. Bir araya geldiğimizde; sanki dün berabermişiz gibi aynı samimiyette sohbet ediyoruz. Yakın olunca görüşüyoruz ama hayat şartları herkesi bir yere sürükleyince bir araya gelmek zor oluyor. Geçen gün Binnur Şerbetçioğlu'na yazdım 'Görüşelim' diye. Uğurtan Sayıner hayattayken İzmir'de yaşardı. Sık sık telefonlaşırdık." yanıtını verdi.


Dizinin çekimlerinde gerçek bir aile tablosu çizdiklerinden bahseden Sabriye Kara "Umur Bugay çok iyi bir terziydi biz de iyi birer manken olarak iyi sunum yaptık. Çünkü tiyatrocuyduk. Geçen gün kasaptan alışveriş yapıyorum bana 'Abla çekmeyecek misiniz diziyi tekrar?' diye soruyor... 'Oğlum kadro yukarda' dedim. Kadronun çoğu yukarda. Biz çok azınlık kaldık. Allah kalanlara uzun ömürler versin. Gidenlere rahmet olsun..." ifadelerini kullandı.


Uyuşturucu iddiasıyla gündeme gelen Feyza Civelek sessizliğini bozdu Aras Bulut İynemli - Buse Meral aşkı boyut atladı Birce Akalay ve Hakan Kurtaş evlendi mi? Buğra Gülsoy oğlu Cem'i "Bahar"ın setine götürdü Aslıhan Karalar: "Okuldan dereceyle mezun oldum" "Kara Ağaç Destanı" setinde üzücü kaza