Bodrum kale konserlerinde Emre Kaya Bodrum’u yıktı geçti!

“Bodrum kale konserleri” kapsamında dün akşam başarılı şarkıcı Emre Kaya sahne aldı.

Bodrum Belediyesi’nin düzenlediği konserler serisinde sahne ye çıkan Emre Kaya kendisini dinlemeye gelen ve Bodrum kalesinin konser alanını tıklım tıklım dolduran yaklaşık bin beş yüz kişiye söylediği şarkıları ve sahne performansı ile unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Emre Kaya geçtiğimiz günlerde çıkardığı ve çok kısa zamanda youtube da tıklanma rekoruna doğru gittiği “Tebessüm” adlı parçasını söylediği esnada kendisini dinlemeye gelen neredeyse tüm seyircinin hep bir ağızdan şarkıya eşlik etmesi ile sahneden “Sizlere ne kadar tebessüm etsem az kalır yüzümde bir tebessüm den daha fazlasını sağlıyorsunuz” diyerek teşekkür ederek konserine devam etti.

Kaynak: https://www.noktabursa.com.tr/2021/10/bodrum-kale-konserleri-emre-kaya-bodrumu-yikti-gecti/

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola