Bora Öztoprak ve Çiçek Dilligil'in oğulları cinsiyet değiştirdi

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın çocukları Ardahan Öztoprak, cinsiyet değiştirme kararı alarak hayatına "Ayda" ismiyle devam etme kararı aldı.

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın çocukları 1997 doğumlu Ardahan Öztoprak, uzun bir süreç sonunda cinsiyet değiştirme kararı aldı.



ODATV.COM'un haberine göre
uzun yıllardır mutlu evlilikleriyle dikkat çeken Bora Öztoprak ve Çiçek Dilligil'in 26 yaşında olan oğulları Ardahan Öztoprak, uzun ve detaylı bir sürecin ardından bu kararı aldığını ve yeni adının "Ayda" olduğunu duyurdu.

Çiçek Dilligil: "Çocuğumuzun Yanındayız"

Anne Çiçek Dilligil, bu süreçte çocuğunun yanında olduğunu ve ailecek ona destek olduklarını açıkladı. "26 yaşında artık bir birey. Çocuğumuzun yanındayız; aile olarak onun yanındayız. Adı artık Ayda. Uzun da bir süreç içerisinde, bu sabah uyandım hadi diye bir süreç değil... Heves ve marjinal bir durum da değil. Amerika'da yaşıyor; önemli kliniklerden de destek alıyor" şeklinde konuşan Dilligil, Ayda'nın cinsiyet değiştirme sürecinin başında olduğunu da belirtti.



1996 yılında Bora Öztoprak ile evlenen Çiçek Dilligil'in tek çocuğu olan Ayda, yeni kimliğiyle hayatına devam edecek.



Uyuşturucu iddiasıyla gündeme gelen Feyza Civelek sessizliğini bozdu İrem Derici'den ani ayrılığın ardından manidar sözler: "Kalbim çok kırık" Aras Bulut İynemli - Buse Meral aşkı boyut atladı Birce Akalay ve Hakan Kurtaş evlendi mi? Necip - Didem Memili çifti: "Bizim yüzüğümüz yok" Buğra Gülsoy oğlu Cem'i "Bahar"ın setine götürdü