Bu da `Ayıltan sabun!..`

Renklisiydi, doğalıydı, kokulusuydu derken şimdi de ayıltan sabun üretildi!.. Vücuda temas etmesinden 5 dakika sonra insanı cin gibi yapan sabun, şimdiden sipariş üzerine sipariş almaya başladı bile!..

Sabun deyip geçmeyin, temizliğin yanısıra bazen her derde deva olabiliyor!.. Genellikle doğal olanları tercih edilse de bazen çok farklı işlere yarayanları da tüketicilerin yoğun ilgisini görüyor...

Ve sonunda İngiltere`de kafeinli sabun üretildi. Nane kokulu kafeinli sabunun, vücuda temas etmesinden 5 dakika sonra uyarıcı etkisini gösteriyor ve insanı cin gibi yapıyor!..

Üreticiler, "Duş Şoku" adını verdikleri sabunla yıkanmanın, iki fincan kahve içmekle denk olduğunu öne sürdü!.. Gerçi insan duşa girince bir miktar ayılır elbette ama bu sabun herhalde dana çabuk insanı ayıltıyor!..

Şimdiden pek çok sipariş aldıklarını belirten sabunun üretici firması, çok yakında bu sabunu dünyanın belli başlı ülkelerine ihrac etmeyi düşündüklerini söyledi!..

Ceyda Düvenci’ye ihanet iddiası soruldu Ümit Erdim ile Seda Erdim boşandı mı? Torbacı, Feyza Civelek'in başını yaktı: "Uyuşturucuyu beraber içecektik" Bu ne israf bu ne şatafat! Tek gecelik oda fiyatı 100 bin TL! İtalyan basınından Hande Erçel’e 10 üzerinden 9 Gazapizm'den film gibi konser