Bu diyet 7 günde 8 kilo verdiriyor!..

Kısa sürede yağlarından kurtulmak isteyenler dikkat! ABD'li uzmanların hazırladığı yeni diyet listesi sadece 7 günde 8 kilo birden zayıflatıyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre fazla kilolarından yakınanlar için ABD'li beslenme uzmanları, yeni olduğu kadar hayli farklı bir diyet listesi hazırladı.

Bu listeye uyanların bir haftada 5 ila 8 kilo arasında zayıfladığı belirtildi. Hiçbir sağlık şikayeti, hastalığı olmayan kişilerin uygulayabileceği bu yeni diyet, tüm dünyada yankı uyandırdı.

İşte bu iddialı diyete göre 7 gün boyunca tüketilmesi gereken gıdalar...

1- Diyete başladığınız ilk gün sadece meyve tüketin. Açlık hissettiğiniz her an ağzınıza bir meyve atın. Önerilen meyveler karpuz, şeftali, kavun, elma ve çilek. Susadığınızda ise 8 bardak kadar su içebilirsiniz. Kesinlikle sebze, ekmek ve muz yemeyeceksiniz. Küçük bir parça çikolata bile ağzınıza atmayacaksınız.

2 - Diyetinizin ikinci gününde meyve yerine sebzeyle beslenmeniz gerekiyor. Pişmiş ya da çiğ sebzeleri yiyebilirsiniz. Ancak yağda pişirilmiş sebzeler yasak. Susadığınızda 8-12 bardak su içebilirsiniz.

3- Bugün meyvelerle sebzeleri birleştirme günü. Muz ve patates hariç istediğiniz herhangi bir meyve ve sebzeyi yiyebilirsiniz. Yine 12 bardağa kadar su içmek serbest.

4- Bir önceki gün yasak olan muz bugün listenizin baş tacı. Önceden izin verilmeyen muzu bugün yiyebilirsiniz. En az 8 muz ve 4 bardak süt içebilirsiniz.

5- Meyveleri kesip bugün sadece pirinç ve domatesle besleneceksiniz. Tüm gün boyunca bir miktar haşlanmış pirinç ile 6 domates yiyebilirsiniz. Bugün 15 bardak su içmeniz gerekiyor. Domatesin ürettiği ürik asit nedeniyle vücudun su alımını artırmak hedefleniyor.

6- Bugün pirincin yanına istediğiniz herhangi bir sebzeyi de yiyebilirsiniz. Sebze ve pirinç açlığınızı bastırıp tok tutacaktır. Ancak 12 bardak su içmeyi de unutmayın.

7- Diyet listenizin son gününde pirinç ile birlikte meyve ve sebze suyu içebilirsiniz. Meyve suyu vücutta biriken toksinlerin atılmasına, vücudun temizlemesine yardımcı olacaktır.
Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu