Bucaspor’u hatalar yaktı!

Sarı-lacivertliler, hedef yaptığı 3 kritik maçı berabere bitirince küme düşme potasına geriledi.

Yeni Asır'dan Şerafettin Çıracı'nın haberine göre TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ligin bitimine 1 maç kala kümede kalmanın hesaplarını yapan Bucaspor'u bu sezon oynadığı 3 maçtaki hatalar yaktı. Son 8 maçta 17 puan kaybeden İzmir ekibi, 3-3 berabere kaldığı Sancaktepe maçında 3-2 öndeyken 90'da yediği golle maçı 3-3 tamamlayarak 2 puan kaybetti.

1-1 biten Amed maçında 90+4'te galibiyet golünü kaçıran sarı-lacivertliler, son oynadığı Kastamonu randevusunda da 2-0 öne geçmesine rağmen maçı 2-2'lik skorla tamamladı. 3 maçta 6 puan kaybederken, maddi krizler yüzünden futbolcularına ve personeline ödeme yapamayan sarı-lacivertliler, Kulüp Lisans ve Finansal Fair-Play Talimatı gereğince mali kriterlere uymaması yüzünden puan silme cezası aldı.

SİLİNEN PUANA YANIYOR

Son 2 sezonda olduğu gibi bu sezon da cezadan kurtulamayan Ege temsilcisi, bitime bir hafta kala silinen 3 puanını mumla aramaya başladı. Bir türlü ekonomik olarak düzlüğe çıkmayı başaramayan Bucaspor'un puanı silinmeseydi, sarı-lacivertliler 36 puanla ateş hattının üzerinde olacaktı, bu duruma düşmeyecekti.
Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu Tarık Tarcan Bozburun hayatını sonlandırdı