BÜLENT'TEN GÜLBEN'E İNCE AYAR!..

Bülent Ersoy FOX TV’de yayınlanan Popstar Alaturka yarışmasında Türbanlı yarışmacı Çiğdem Özdemir’e düşük puan veren Gülben Ergen’e fena çattı.

Çiğdem Özdemir’in türküsünü okurken notalara doğru bastığını belirten Bülent Ersoy, Gülben Ergen’e “ Sayın Ergen icrasına 7 verdiniz,  siz sanatkarsınız, bu piyasada on yılı devirmiş bir şarkıcısınız, nasıl duyuyorsunuz ben bu işe 39 yılını vermiş bir insan olarak bu çocuk bu gece hiç eksiksiz olarak okudu, her şeyi doğru okudu. O zaman neye puan kırdınız beni aydınlatın”

Ve Bülent Ersoy’un inanılmayacak cümleleri bundan sonra başladı. Gülben Ergen’in Çiğdem Özdemir’e düşük puan vermesini hazmedemeyen Bülent Ersoy daha sonra Gülben Ergen’e dönerek “Hasbel kader ya da hatıra dayalı bir yerlere gelmek diyelim ki olabilir ama orada kalabilmek çok zordur.” Dedi.

Ardından Osmantan Erkır’a dönerek “Millet bestecilere telefon açar o kalkar kendi gider onun bağırsağını bilirim ben. Bu kadar meraklı bir kızın neye istinaden düşük puan verdiğini benim ona sormaya yetkim var, bunda mangal gibi kulak var” dedi.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu