Burak Deniz ve Hande Erçel'in isimlerini yan yana getiren bomba haber!

En az rol aldığı projeler kadar özel hayatları da yakından takip edilen Burak Deniz ve Hande Erçel'in isimleri bomba bir haberde yan yana geldi.

Hande Erçel’in setlere döneceği yeni proje merak konusu olmuş ve güzel oyuncunun Tims&B’nin başta Disney Plus’a çekilmesi planlanan daha sonra FOX'ta ekrana gelmesi planlanan DKB kod adlı “İçimdeki Yabancı” dizisi için görüştüğü öğrenilmişti.






Projenin daha önce Pınar Bulut ve Onur Koralp tarafından yazılan senaryosunu son olarak Ethem Özışık devralmıştı.







TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre
senaryosu yeniden yazılan dizide Hande Erçel ile Burak Deniz’in bir araya gelmesi planlanıyor.





Yıllar önce "Aşk Laftan Anlamaz" dizisinde başrolde rol alan iki oyuncu imza atmak için senaryonun son halini bekliyor.





YILLAR ÖNCE ADLARI AŞK DEDİKODUSUNA KARIŞMIŞTI



2017 yılında başrolü paylaşan Burak Deniz ve Hande Erçel'in aşk yaşadıkları söylenmiş; Burak Deniz çok iyi arkadaş olduklarını söyleyen Erçel, "Arkadaşlar Burak’la aramızda kesinlikle yazıldığı ve sanıldığı gibi bir şey yoktur. Hem onun çok güzel giden bir ilişkisi var" iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.



İki oyuncunun yeniden birlikte rol alacağını öğrenen hayranları Serdar Ortaç'ın "İki Deli" şarkısına atıfla 'İşte bu yüzyılın en büyük buluşması' yorumlarında bulundu.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu