Burak Sergen: "Ölümden döndüm"

Pandemi döneminde koronavirüse yakalanan ve entübe edilen oyuncu Burak Sergen, "Bambaşka Sohbetler" programında yaşadıklarını anlattı.

Burak Sergen, geçtiğimiz yıllarda final yapan ‘Sadakatsiz’de rol aldığı dönem evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.



Koronavirüse yakalandığı tespit edilen oyuncu uzun zaman yoğun bakımda tedavi görmüş; koronavirüsü atlattıktan sonra taburcu edilmişti.



Deneyimli aktör, NTV'de Ceyda Düvenci'nin programına konuk oldu.

"2 ay yürüyemedim" diyerek zor bir süreçten geçtiğini ifade Burak Sergen, şunları söyledi: ''Koronavirüsü çok ağır geçirdim. Yüzde 2 yaşama şansım vardı. 2 ay yürüyemedim. Dedim ki yatalak mı kalacağım, bundan sonra böyle mi dedim. Doktor açılacak dedi. Açılmazsa yatalak kalacağım, mesleğimi yapamayacağım, ben sahneye çıkmak zorundaydım!"


Ünlü isimlerin tatil programları belli oldu Görkem Sevindik'in evliliği sessiz sedasız bitti Hande Erçel ve Barış Arduç başrolde buluşuyor Afra Saraçoğlu'nun servetlik kombini sınıfta kaldı! Serenay Sarıkaya büyük heyecanını paylaştı Eurovision finaline saatler kala Hollanda diskalifiye edildi