Burak Yamantürk: "Babalık sabır istiyor"

Yakışıklı oyuncu Burak Yamantürk baba olduktan sonra değişen hayatını anlattı.

Oyuncu Özge Özpirinçci ile mutlu bir evliliği olan Burak Yamantürk, kızı Mercan ile ilişkisini ve baba olmanın getirdiği sorumlulukları anlattı. 


Yamantürk, MAG Dergisi'ne baba kavramını kaygı ve sevgi olarak gördüğünü söyledi.

Yakışıklı oyuncu, "Babalık sonsuz kaygı ve sevginin aynı potada erimesine şahitlik etmek gibi" dedi. Kızı Mercan ile birlikte hayatının iyi yönde değiştiğini belirten Yamantürk, "Daha sabırlı bir insan olmayı öğrendim" ifadelerini kullandı.

KARIMA VE KIZIMA TEŞEKKÜR EDERİM

Oyuncu, 1.5 yaşındaki kızıyla en keyif aldıkları aktivitenin yemek yapmak olduğunu belirterek, "İkimiz de yemek yapmayı ve yemeyi çok seviyoruz" dedi.



Kızı Mercan'ı ilk kucağına aldığı an ile ilgili Yamantürk, "O anı net hatırlamak zor. Ne hissettiğini bile anlayamıyorsun. Sanırım huzur en baskını. Özge ve Mercan'a beni baba yaptıkları için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Ceyda Düvenci’ye ihanet iddiası soruldu Ümit Erdim ile Seda Erdim boşandı mı? Torbacı, Feyza Civelek'in başını yaktı: "Uyuşturucuyu beraber içecektik" Bu ne israf bu ne şatafat! Tek gecelik oda fiyatı 100 bin TL! İtalyan basınından Hande Erçel’e 10 üzerinden 9 Gazapizm'den film gibi konser