Burçin Terzioğlu: "Umut'la çok özel sebepler dolayısıyla ayrıldık"

Yakışıklı sevgilisi Umut Duygu ile yollarını ayıran Burçin Terzioğlu, Gayrettepe'deki bir etkinliğe katıldı.

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre muhabirlerin sorularını yanıtlayan Terzioğlu, oyunculuk süreci ve son zamanlarda projelerde yer almama sebebi hakkında konuştu.

"KIŞTAN SIKILDIK"

Burçin Terzioğlu; "Keyfim yerinde aslında... Bu sezon için içimize sinen proje olmadı. Okuyorum ve bakıyorum şu an. Yaz geliyor zaten. Baharı da bekliyorum, kıştan biraz sıkıldık" dedi.


AYRILIĞI DOĞRULADI

Öte yandan Burçin Terzioğlu'nun kısa bir süre önce spor eğitmeni sevgilisi Umut Duygu ile birlikteliğini sonlandırdığı ileri sürülmüştü.



Ayrılık iddialarını doğrulayan Terzioğlu; "Evet haber doğru. Neden başladığı ya da neden devam ettiği hakkında hiç konuşmadım. Neden bittiğiyle ilgili de konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.



"AYRILIĞIN SEBEBİ EVLİLİK STRESİ DEĞİL"

Burçin Terzioğlu, ayrıca; "Evlilik teklifi almıştım ama ayrılığın sebebi özel şeyler. Bir araya gelmek ne kadar doğalsa ayrılmak da o kadar doğal. Evlilik stresi de sebepler arasında değil" açıklamasında bulundu.

Eşini toprağa veren Yeşim Erçetin'den acı sözler: "Kocam intihar etti" Selim Bayraktar'ın bilinmeyen hastalığı ortaya çıktı Dudak dolgusu yaptıran Nihal Candan'a sert tepki Nihat Doğan'ın eşinden boşanma açıklaması Gonca Derin'in Uğur Akkuş'a açtığı nafaka davasında karar Süreyya Yalçın anne acısıyla sarsıldı