Burcu Binici - Tankurt Manas boşanmasında şoke eden iddialar

Burcu Binici, Tankurt Manas’a ihanet nedeniyle boşanma davası açmakla kalmadı. Oyuncu, iddiaya göre Manas’ın tehdit ve tacizleri üzerine uzaklaştırma talep etti.

Geçtiğimiz Temmuz ayında yeni bir aşka yelken açan Burcu Binici ile müzisyen Tankurt Manas, Eylül ayında sessiz sedasız evlendi.



Evlendikleri ilk gün 'evin boya rengi' yüzünden tartışıp ciddi bir kriz yaşayan çiçeği burnunda evliler, araya aile büyüklerinin girmesiyle barıştı.



Ancak oyuncu Burcu Binici ile yakışıklı müzisyen, son krizi aşamadı.


Sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakan ikiliden Manas'ın Burcu Binici'ye ihanet ettiği iddia edildi.


Tankurt Manas, yasak aşkı yalanlasa da Burcu Binici ihanet nedeniyle boşanma davası açtı.



Bununla da yetinmeyen güzel oyuncunun, kendisine tehdit ve taciz ettiği iddiasıyla Manas hakkında uzaklaştırma da talep ettiği iddia edildi.



Takvim Gazetesi'nin haberine göre Burcu Binici'nin eşiyle mesajlarını yakaladığı Gamze adındaki kadın, Tankurt Manas'ın yıllardır aşk yaşadığı sevgilisiydi.




İddiaya göre; Manas ile Gamze, aslında Burcu Binici'ye rağmen hiç ayrılmadı!

Feraye Tanyolaç'a 'gecekondu kirası' davası! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz'dan konuşulan fotoğraf Cem Yılmaz- Hasan Can Kaya atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu Sıla Türkoğlu'ndan estetik iddialarına yanıt! Melis Sezen'in makyajsız pozu şaşırttı Kerem Bürsin'in paylaşımı sosyal medyayı salladı